Sport

DRAMĂ. Fost internațional ivorian, găsit mort!!!

 

Steve Gohouri (34 de ani) a fost descoperit în Rin, zilele trecute, după cum a informat presa germană.

Fundașul dispăruse la jumătatea lunii decembrie la Düsseldorf. Conform rezultatelor autopsiei, nu s-au detectat urme de violență pe cadavru, însă Poliția nu a precizat cauza producerii decesului.

Fotbalistul din Coasta de Fildeș era sub contract cu echipa din Steinbach, din a patra ligă germană. Apropiații săi i-au semnalat dispariția în data de 12 decembrie, după ce Gohouri fusese la serbarea de Crăciun a clubului. Coechipierii săi au declarat că ivorianul intenționa să meargă la Paris, unde era stabilită familia lui. N-a mai ajuns…

„Suntem stupefiați. Sunt multe speculații, însă sper că nu e adevărat că Gohouri avea probleme personale și că și-a abandonat responsabilitățile”, a declarat Thomas Brdaric, antrenorul de la Steinbach.

Steve Gohouri a fost selecționat de 13 ori în reprezentativa Coastei de Fildeș. În carieră, el a trecut și pe la Borussia Mönchengladbach și Wigan.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button