Sport

Dramă de fotbalist! Pericol de amputare!

 

Daniel Fells, jucătorul echipei de fotbal american New York Giants, trăiește o dramă în aceste zile din cauza unei infecții care îi afectează unul dintre picioare. Potrivit BI, sportivul a suferit deja cinci intervenții chirurgicale și alte operații ar urma în tentativa doctorilor de a evita amputarea membrului inferior.

Problemele sportivului au început după ce acesta s-a accidentat la gleznă și la spital a primit o injecție cu cortizon. Durerile au continuat timp de o săptămână, după care sportivul a ajuns din nou la spital unde cadrele medicale au constatat că Fells a contractat un virus extrem de periculos, MRSA, care a ajuns până la os și ar putea intra în sânge.

Nu este pentru prima dată când virusul MRSA creează probleme echipelor din NFL, liga profesionistă a SUA de fotbal american. În 2013, Lawrence Tynes, fostul jucător de la Tampa Bay, a fost infectat cu MRSA din cauza căruia a fost nevoit să se retragă din sport, iar acum și-a dat în judecată fosta echipă acuzându-i pe oficialii acesteia că nu l-au ajutat să se însănătoșească.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button