Sport

Dracula Boxing Show, cu Adi Stroe și Benjamin Adegbuyi printre protagoniști, un eveniment sportiv de neratat la Brașov

Dracula Boxing Show, cu Adi Stroe și Benjamin Adegbuyi printre protagoniști, un eveniment sportiv de neratat la Brașov.

Brașovul se pregătește să găzduiască pe 11 octombrie 2024, de la ora 19.00, una dintre cele mai așteptate gale de box profesionist din acest an. Dracula Boxing Show este un eveniment care va aduce în prim-plan atât sportivi de elită ai boxului profesionist din România, personalități influente din administrația locală și centrală, cât și din zona mediului de afaceri.

Sala Sporturilor din Brașov va deveni arena în care pasiunea pentru sport se va întâlni cu respectul pentru performanță și dedicare, pentru că vor fi puse în joc titlurile IBA International și centura promoției DBS (Dracula Boxing Show). Toate acestea se vor întâmpla datorită promoterului Daniel  Ursache, care garantează acest spectacol pugilistic.

Dracula Boxing Show, cu Adi Stroe și Benjamin Adegbuyi printre protagoniști, un eveniment sportiv de neratat la Brașov

Vor fi 7 meciuri, 14 boxeri și un singur câștigător – sportul românesc.

Astfel, îl vom putea vedea luptând în ring pe brașoveanul Adi Stroe, cunoscut pentru stilul său ofensiv și loviturile precise. El promite un spectacol de forță și tehnică la revenirea în ringul boxului profesionist. Participările sale la diverse gale de prestigiu, inclusiv turneele Colosseum, i-au consolidat reputația în lumea boxului profesionist.

Pe lângă performanțele obținute, Adi Stroe este cunoscut și pentru faptele sale umanitare. După una din luptele câștigate, și-a donat câștigurile pentru a-i susține pe tinerii sportivi din Brașov, dar și un orfelinat. Este un exemplu de altruism și devotament față de comunitate.

„Viața mea este un film cu happy-end. Am 3 copii minunați, pe plan sportiv mai am de demonstrat câțiva ani și proiectele de afaceri merg bine. Sunt împăcat cu trecutul meu. El m-a construit și a făcut omul care sunt acum”, ne-a declarat Adi Stroe.

Marcel Nistreanu este un alt pugilist din Brașov care va participa la Dracula Boxing Show.

Dracula Boxing Show | MyTex.ro
Dracula Boxing Show, cu Adi Stroe și Benjamin Adegbuyi printre protagoniști, un eveniment sportiv de neratat la Brașov 10

Dracula Boxing Show, cu Adi Stroe și Benjamin Adegbuyi printre protagoniști, un eveniment sportiv de neratat la Brașov

Însă, nr. 1 în această gală este Benjamin Adegbuyi, renumit pentru succesele sale internaționale în sporturile de contact. Cel poreclit Mister Gentleman va fi capul de afiș al serii, pregătit să ofere un meci de neuitat fanilor săi, pentru că va lupta pentru titlul IBA International în main eventul galei.

Adegbuyi a fost vicecampion al lumii și și-a menținut locul 2 mondial la categoria grea timp de 5 ani consecutivi, datorită stilului său agresiv și forței de knockout impresionantă.

Prin urmare, acest eveniment este mai mult decât o simplă gală de box; este un prilej de a celebra excelența sportivă și de a aduce împreună comunitatea brașoveană în jurul valorilor comune, dar și a-i vedea în ring și incuraja pe cei doi sportivi brașoveni, Adi Stroe si Marcel Nistreanu.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button