Sport

Două schioare de top S-AU ACCIDENTAT!!!

 

Elena Fanchini (foto: L’Equipe) a căzut rău la antrenamentul de marţi de la Copper Mountain. Schioara alpină italiană a suferit o fractură de tibie, una la un deget, având şi o contuzie la genunchiul stâng. Ea a plecat imediat în ţară, pentru investigaţii medicale complexe.

În vârstă de 33 de ani, Elena Fanchini a ratat în sezonul trecut Jocurile Olimpice de la PyeongChang pentru a se trata de o tumoare operabilă. În cariera sa are o medalie de argint la Campionatele Mondiale de la Bormio (2005), în proba de coborâre. De asemenea, deţine două victorii de etapă de Cupă Mondială la coborâre, la Lake Louise (2006) şi Cortina d’Ampezzo (2015).

Apoi, accidentată la genunchi, Lindsey Vonn a anunţat forfait pentru etapa de Cupă Mondială de schi alpin de la Lake Louise, programată să înceapă la finele acestei luni (30 noiembrie – 2 decembrie, două coborâri şi un Super G).

Celebra schioară americană a căzut în timpul antrenamentului de luni, postând apoi pe contul său de Twitter: „Totuşi, vestea bună e că n-am nevoie de operaţie”.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button