Sport

Două concursuri importante de dans sportiv la Brașov

Cu o tradiţie de 25 ani în organizarea de competiţii de dans sportiv la Braşov, în acest an, Asociația Clubul de Dans Pro Dance Studio, sub egida Federației Române de Dans Sportiv şi a Agenţiei Naţionale pentru Sport, organizează în perioada 1-2 iunie două competiții cofinanţate de Consiliul Judeţean Brasov:

− Campionatul Naţional de 10 Dansuri

− Concursul Naţional Cupa Braşov „I. C. Vasiliu” – Ediţia 23

Aceste concursuri vor cuprinde un număr de 50 de categorii, pe diferite nivele de competiție, iar vârstele participanților variază între 4-45 ani.

| MyTex.ro
Două concursuri importante de dans sportiv la Brașov 10

„Estimăm un număr de 850 sportivi participanti în cele 2 zile de competitii cât și un număr mare de spectatori. Competițiile se vor transmite live pe internet, pe site-ul Federatiei Române de Dans Sportiv cât şi pe Facebook, pe pagina oficială a evenimentului: Cupa Brașov la Dans Sportiv şi pe canalul oficial de Youtube al clubului”, au precizat organizatorii acestui eveniment.

Din experienţa anului trecut, vă prezentăm impactul evenimentului, atât online cât și offline:

− 5.700 de spectatori în Sala Dacia a centrului de evenimente Lux Divina în cele două zile ale evenimentului;

− 28.560 de spectatori în transmisie live;

− 48.973 spectatori după eveniment în format înregistrat și difuzat pe platforma YouTube;

− În 2024 estimăm peste 78.000 vizualizări.

„Alături de noi şi de sportivi, vom avea 25 de arbitri de nivel internaţional, ce vor stabili în cel mai profesionist mod ierarhia celor mai bune perechi şi care vor aduce valoare acestui eveniment de importanţă majoră pentru Braşov. Vă asteptăm alături de noi şi vă mulţumim că ne ajutaţi să ducem această tradiţie mai departe”, a declarat Ioana Mihalcea, președintele clubului Pro Dance Studio.

P

Foto: Arhivă


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button