Sport

DOLIU ÎN SPORTUL BRAȘOVEAN. Un cunoscut și apreciat antrenor a trecut în neființă!!!

 

A avut rezultate deosebite, atât ca sportiv, cât și ca profesor/antrenor. A fost antrenor la loturile naționale de biatlon, a fost, o bună perioadă, și director adjunct la CSS Brașovia…

Pe site-ul Federației Române de Schi Biatlon a fost postată astăzi o știre zguduitoare:

„Cu profună durere, anunțăm că ne-a părăsit pentru totdeauna Gheorghe Pelin, unul dintre cei mai mari antrenori de biatlon pe care i-am avut și cu care am avut onoarea de a fi contemporani. Gicu, așa cum era cunoscut în marea noastră famlie, era un tip tonic, mereu cu zâmbetul pe buze, și, chiar când era aspru cu elevii săi, o făcea cu o blândețe greu de descris în cuvinte, o blândețe venită din interior, dintr-un suflet mare. Discreția cu care și-a trăit drama unei boli crunte a accentuat mai mult tăria sa de caracter. Gheorghe Pelin a lăsat în urmă, în Centrul Olimpic pentru Tineret, pe care l-a coordonat, o stare de spirit care îi obligă pe tinerii biatloniști să onoreze memoria antrenorului lor cu performanțe notabile. Dumenzeu să îl aibă în grija Sa pe acest om bun!”.

Sincere condoleanțe familiei îndoliate.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare