Sport

Doliu în sportul brașovean. A murit Gabi Calancea

Doliu în sportul brașovean.

O veste extrem de tristă: Gabi Calancea, președintele Clubului Sportiv Universitar (CSU) Brașov, s-a stins din viață.

Doliu în sportul brașovean | MyTex.ro
Doliu în sportul brașovean. A murit Gabi Calancea 10

Anunțul decesului fostului baschetbalist Gabriel Calancea, la doar 56 de ani, a fost un șoc atât pentru apropiați, cât și pentru familia baschetului romanesc. Președintele CSU Brașov și-a trăit ultimele clipe acolo unde se și născuse: la malul marii. Din păcate, un accident stupid i-a curmat viața celui care venise cu familia lui pentru a se bucura de spectacolul baschetbalistic oferit de micuții participanți la Competiția Națională de MiniBaschet U12 – așa cum a relatat Federația Română de Baschet .

Frate al selecționerului echipei naționale feminine Dan Calancea, Gabriel și-a dedicat viața baschetului, din copilarie și până la finalul vieții… În 1985, impreună cu fratele lui s-au mutat la Brașov, urmând cursurile Facultății de Electrotehnică. În orașul de sub Tâmpa, au devenit printre cei mai importanți jucători ai prim-divizionarei CSU, echipă la care au jucat până la finalul carierei, a mai punctat sursa citată.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Sincere condoleanțe familiei îndoliate.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare