Sport

Doi mari campioni, DIN NOU în centrul atenției!

 

Este vorba de norvegianul Ole Einar Björndalen și de soția sa, bielorusa Darya Domracheva, care au acceptat o nouă provocare.

De la jumătatea lunii septembrie, Björndalen este antrenorul coordonator al loturilor de biatlon ale Chinei, iar Domracheva se ocupă de echipa feminină a aceleiași țări.

Printre altele, pentru biathlonworld.com, Björndalen a spus că nu se aștepta la o asemenea provocare atât de rapid: „Am avut 6-7 propuneri până să accept acest job. Este o muncă dificilă, întrucât chinezii vor rezultate într-un timp rapid. În plus, sportivii nu știu engleză, dar e bine că măcar înțeleg limba. Oricum, îmi place să lucrez în biatlon, iubesc acest sport”.

La rându-i, Domracheva a mărturisit că biatlonistele pe care le pregătește sunt rupte de oboseală după fiecare antrenament: „Trebuie să știi cum să le ei”.

China organizează ediția din 2022 a Jocurilor Olimpice de iarnă și dorește ca biatloniștii săi să facă o figură frumoasă.

Altfel, prima cursă din sezonul internațional de iarnă 2019-2020 va avea loc la Sjusjoen, în Norvegia, pe 28 noiembrie, contând pentru IBU Cup.

Foto: biathlonworld.com

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare