Sport

Doi arbitri beți au fost arestaţi

Doi arbitri beți au fost arestaţi

Presa din Polonia relatează că doi arbitri polonezi care urmau să se afle în camera VAR la meciul dintre Dinamo Kiev şi Glasgow Rangers, de la Lublin, din Liga Campionilor, au fost arestaţi.

Meciul are loc marți seară, 6 august, de la ora 21:45, ora României, transmite news.ro.
Poliţiştii i-ar fi arestat în noaptea de luni spre marţi, în jurul orei 1:40, după ce au furat un indicator rutier, ei fiind în stare de ebrietate. Presa locală spune că au fost trei bărbați care au furat indicatorul și mergeau cu el către un centru comercial, iar doi dintre ei s-au dovedit a fi arbitrii ce urmau să stea marți seara în camera VAR pentru meciul din Liga Campionilor.

Bartosz Frankowski, asistentul său Tomasz Musial (foto) și cel de-al treilea bărbat au fost aduși la secţia de poliţie cu o alcoolemie de peste 1,5 g/l . Bartosz F. avea aproape 1,7 la mie alcool în sânge, iar Tomasz M. aproximativ 1,8 la mie. Bărbații au fost plasați într-o cameră de dezalcoolizare.

Pe site-ul UEFA, numele lor au fost înlocuite cu un alt duo polonez: Tomasz Kwiatkowski şi Pawel Malec.

La rândul său, Federaţia poloneză de fotbal a anunţat „o analiză detaliată a situaţiei”, referindu-se la un „comportament inadecvat”.

Dacă informaţiile se confirmă, Colegiul Arbitrilor va cere secretarului general al Federaţiei să rezilieze contractele cu arbitrii”, a adăugat aceasta.

TVP SPORT, sursa informaţiilor, susţine că deja contractele celor doi arbitri au fost reziliate.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button