Sport

DISCURS. Ionel Ganea îl invocă pe Putin și îi laudă pe Mircea Sandu și Mitică Dragomir!

  • ganea_6.jpg
 

Făgărășeanul Ionel Ganea i-a luat la țintă pe șefii FRF și LPF, precizând pentru Fanatik.ro: „Nu vedeți unde a ajuns fotbalul românesc? Colaps financiar! Și Liga Profesionistă, și Federația… Niciodată n-am mai văzut fotbalul românesc în halul acesta. Poate ne ajută nenea Putin să curețe fotbalul românesc de mizerii. Cam așa e treaba. Iar culmea culmilor este că, de când s-a înființat Federația Română de Fotbal, niciodată, în istoria ei, n-a fost un președinte (Răzvan Burleanu – n.r.) care să nu aibă contracandidat (la apropiatele alegeri – n.r.)”.

Antrenorul brașovean în vârstă de 48 de ani, fără angajament de ceva vreme, a spus că șefii actuali din fotbalul românesc se ghidează după interese personale, subliniind: „Strategie mincinoasă și care nu este de viitor. Uitați-vă unde am ajuns. Nu mai jucăm nici într-o cupă europeană, nu mai vin jucători tineri din urmă. Foarte dureros. Cred că Mircea Sandu și Dumitru Dragomir au făcut foarte multe pentru fotbalul românesc. Greu va mai face cineva ce au făcut. Erau deștepți. Din păcate, interesul național a devenit interes personal. Greu mai scăpăm de necazul ăsta”.

Fost atacant de valoare, Ionel Ganea are 45 de selecții la prima reprezentativă a României, pentru care a marcat de 19 ori. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare