Sport

Dinu Gheorghe, amintiri din perioada FC BRAŞOV: „Mi-e rușine, dar ce să fac?”

  • vama_6.jpg
  • chipciufcbv.jpg

Dinu Gheorghe a fost preşedinte la FC Braşov în ultima perioadă în care gruparea de la poalele Tâmpei a avut rezultate, imediat după „era” „Vamă” clubul „galben-negru” intrând în insolvenţă şi mai apoi în faliment.

Dinu Gheorghe a vorbit despre cum l-a adus pe Alexandru Chipciu la Brașov, pe care mai apoi l-a împrumutat timp de 6 luni la Brăila, pentru că antrenorul Răzvan Lucescu „nu putea să colaboreze cu el deloc”.

„Eu l-am adus pe Chipciu în fotbalul mare, la Brașov. L-am păcălit pe Tănase Dima (cel care l-a format pe Chipciu la Şcoala de Fotbal Sporting Piteşti), din păcate. Am dat pe el vreo 10.000 de dolari. Am făcut un contract rupt în două și între primul și al doilea a fost o pauză de câteva zile și Tănase Dima n-a profitat. Jucătorul a intrat în al doilea contract. Am făcut un artificiu legal. Mi-e rușine, dar ce să fac. După aceea, Neculaie l-a vândut la Steaua cu 1.300.000 de euro și a uitat să-mi dea cafeaua pe care o meritam. În Liga 2 avea 2.000 de euro salariul lunar, iar în Liga 1, la Brașov, n-a trecut de 5.000 de euro. L-am dat împrumut la Brăila timp de șase luni. Răzvan Lucescu nu putea să colaboreze cu el deloc. Nu se înțelegeau. L-a preferat pe Sburlea titular, care a marcat 23 de goluri în Liga 2. Alex era mai capricios, dar fotbalist foarte bun”, a spus Dinu Gheorghe, la ProSport Live.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare