Sport

Dinu, COMENTARII SPUMOASE la adresa unor FCSB-iști!!!

 

FCSB joacă diseară, la Lisabona, cu Sporting, primul meci din play-off-ul Ligii Campionilor (ora 21.45, în direct la PRO TV), însă Cornel Dinu nu-i menajează deloc pe unii dintre fotbaliștii „roș-albaștri”.

Astfel, invitat la Dolce Sport, „Mister” a spus despre Enache că „nu poate să joace decât recuzită într-un film cu Termopile sau o chestie de genul ăsta”.

În ceea ce-l privește pe Pleașcă, „săracul e din năvălirea tătarilor. Acum l-au luat și pe Benzar, titularul echipei naționale cu joc de atac și fără joc de apărător”.

Dinu încă nu și-a dat seama care este adevărata față a lui Golofca, „pentru că el are barbă și are și un tatuaj pe spate cu niște vulturi, cu niște căi ferate sau știu eu ce… Ceva din stema lui Mussolini”.

Concluzia fostului mare fotbalist este cu trimitere evidentă la Gigi Becali: „Am senzația că s-a cumpărat la Steaua după modelul când eram noi copii și mergeam la bâlci să luăm și puțină vată pe băț, niște turtă dulce și niște floricele”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare