Sport

Dinamo și-a dat afară un jucător

 

Aventura fundașului francez Teddy Mezague în România s-a încheiat după doar câteva săptămâni. Adus pentru a rezolva problemele din centrul defensivei, Mezague a fost dat afară după doar patru meciuri și spune că i se pare șocant ce a trăit în țara noastră.
Niciodată, în cariera mea, nu a trebuit să trec prin așa ceva. Am schimbat trei antrenori în câteva săptămâni și am fost obligat să plec după doar patru etape. Din păcate, am venit într-un moment greu la echipă și nu am putut face mai mult. Așa este în fotbal, încerc să nu fiu supărat pe cei de la Dinamo. Am acceptat să semnez cu Dinamo, după ce am discutat cu Florin Bratu. El mi-a spus cât de mult mă dorește în lot și că se va baza pe serviciile mele. Apoi, m-am sfătuit cu câțiva fotbaliști care au jucat sau joacă în România și mi-au spus că este vorba despre unul dintre cele mai importante cluburi din România, că nu o să am ce să regret. Totul părea că va fi minunat, dar s-a terminat cum s-a terminat. Este șocant ce mi s-a întâmplat la Dinamo!“, a spus Mezague pentru Fanatik.
Jucătorul în vârstă de 28 de ani a menționat că se aștepta să aibă parte de un tratament diferit din partea antrenorului Mircea Rednic, alături de care a lucrat la Mouscron.
Pe Mircea Rednic îl cunoșteam de la Mouscron. Acolo, el a avut încredere în mine și mi-a dat banderola de căpitan. Mă așteptăm că și aici să mă susțină. Din păcate, cred că am fost evaluat prea rapid. Am fost judecat după meciul cu Călărași, când am făcut o greșeală. Eu zic că nu a fost una foarte gravă, a fost mai mult o lipsă de comunicare cu portarul echipei, astfel de lucruri se pot întâmpla pe parcursul unui sezon. Apoi, totul s-a rupt. Nu am vrut să plec de la club, am vrut să rămân si să lupt, pentru că nu sunt genul care să cedeze. Nu am avut însă ce face. Până la urmă, am ajuns la un acord și am reziliat înțelegerea. Nu am discutat deloc cu domnul Rednic despre situația mea! Am vorbit doar cu președintele David și am încheiat totul. A fost ciudat faptul că nu am vorbit cu domnul Rednic decât puțin despre latura sportivă, atunci când a venit. Știa calitățile mele și mă gândeam că voi avea mai mult timp să demonstrez ce pot. Eram din ce în ce mai bine fizic și aș fi putut arăta cea mai bună varianta a mea“, a adăugat Mezague. Mezague a sosit la Dinamo în luna septembrie, liber de contract, perioadă în care a lucrat cu trei antrenori.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button