Sport

Dinamo e dispusă să-l cedeze pe Dan Nistor la rivala FCSB

 

Oficialii formației Dinamo încearcă să facă rost de bani și ar fi dispuși să-și cedeze jucătorii și la rivala FCSB. Ionuț Negoiță s-a împrumutat deja cu 200 de mii de euro de la antrenorul Mircea Rednic, dar are nevoie în continuare de bani. Din acest motiv, dinamoviștii ar fi încercat să îi cedeze pe jucătorii Dan Nistor și Sergiu Hanca la FCSB în schimbul a 400 de mii de euro, prin intermediul Anamariei Prodan. Becali spune că-l vrea doar pe Nistor, pe care oferă 200 de mii de euro.

Anamaria Prodan m-a sunat să-mi spună că dacă dau 400 de mii de euro pe Hanca și Nistor. Eu am dat 200 de mii de euro pentru Nistor. Ei au spus să le dau 400 de mii pe Nistor și Hanca la pachet. Pe Nistor îl aștept în următoarele zile, să facă Teja antrenamente cu el. Teja mi-a spus că nu are ce să facă cu Hanca, dar pe Nistor e foarte bine dacă pot să-l iau“, a spus Becali la Digi Sport. În replică, oficialii lui Dinamo au susținut că nu este adevărat că le-au propus jucători celor de la FCSB. „Domnul Becali bate câmpii! Ar fi foarte simplu să o întrebați pe Anamaria Prodan cine i-a dat hârtia. La noi a venit un individ Manole și ne-a propus să dăm 200 de mii de euro pe Man și Pintilii, iar noi le-am dat 150 de mii. De ce să fie banc? E foarte simplu! Anamaria să producă hârtia și să spună cine a mai trimis-o“, a reacționat Alexandru David. Ulterior, Anamaria Prodan a menționat că „Gigi Becali spune adevărul”.

Sergiu Hanca are o hârtie din partea clubului Dinamo prin care poate pleca la orice echipă ce plătește 70 de mii de euro. El nu mai face parte din planurile lui Mircea Rednic. În schimb, Dan Nistor este căpitanul formației din Stefan cel Mare și cel mai important jucător.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare