Sport

Dinamo, CORONA BRAȘOV, România…

 

Dinamo se rostogolește pe toboganul disperării în Liga 1 fotbalistică chiar înainte de reluarea pregătirilor. Ba că „marele” Nistor e dat la Craiova, ba că e în vizorul FCSB, ba că nu pleacă decât în străinătate, totul culminând cu demiterea antrenorului Dușan Uhrin, care încercase să stabilizeze o situație de… infarct după plecarea forțată a lui Eugen Neagoe. Și, chipurile, ar fi adus zbuciumatul Florin Bratu, să-i alerge pe „câini” prin play-out, după ce a retrogradat Aerostarul în al treilea eșalon și n-a făcut mulți purici nici în fief-ul dragnist de la Tr. Măgurele.

Într-un interviu pentru Fanatik, Cornel Dinu a radiografiat excelent ceea ce se întâmplă în România actuală, exemplificând cu „Groapa” amplasată între Circ și Spitalul de Urgență: „(…) Este vorba despre un popor emoțional, care nu are nici o șansă. Totul e emoție, toate acțiunile sunt negândite și luate la cald. Așa e și la Dinamo. Nu avem nici un proiect, nici o direcție, nici o șansă. Totul este de genul «om vedea, așa cred eu», «interesul poartă fesul», «asta-i pohta ce-am pohtit». Trebuie să înțelegem niște chestii de psihologie ca să ne dăm seama prin ce trecem și de ce se întâmplă lucrurile așa”.

Declarația lui „Mister” săgetează exact în inima adevărului și Corona Brașov, chestia cu încălcarea regulamentului internațional antidoping, care a făcut mare vâlvă și pe plan internațional în final de 2019, fiind un caz înflorit din neglijența, ignoranța și interesele unor conducători numiți politic, fără nici o treabă cu managementul sportiv. Așteptăm, acum, onorarea promisiunilor făcute într-o ultimă ședință de Consiliu Local, cu audit efectuat la nivelul întregului club (să cuprindă și defuncta secție de fotbal!), cu examene „pe bune” pentru șefii de secții sau cum s-or numi în noua și stufoasa organigramă, într-o ultimă încercare de recăpătare a credibilității pierdute în spatele zidului de aroganță și infatuare (epitetele sunt ale lui Horațiu Pașca), într-o iluzorie creionare a stării de mare performanță.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare