Sport

Dinamo, aproape de BARAJUL pentru accederea în optimile de finală ale Ligii Campionilor!!!

 

Echipa de handbal masculin Dinamo Bucureşti a învins aseară, pe teren propriu, gruparea finlandeză Riihimaen Cocks, scor 24-22, într-un meci contând pentru grupa D a Ligii Campionilor.

Pentru „câini”, cele mai multe goluri au fost marcate de Descat – 7, Komogorov – 6 şi Alouini – 5.

Astfel, Dinamo a acumulat 12 puncte, din 9  partide, ca şi liderul Wisla Plock, care are, însă, un meci mai puţin disputat. În calculele pentru prezenţa în baraj din această grupă extrem de echilibrată mai intră Ademar Leon (11 puncte din 8 meciuri) şi Elverum (10 puncte din 8 meciuri).
 
Confruntările Wisla Plock – Ademar Leon şi Elverum – Wacker Thün vor avea loc pe 24 şi 25 noiembrie.

În ultima rundă din această fază a grupelor competiţiei elitelor, Dinamo se va confrunta în deplasare cu Thün, pe 29 noiembrie, cu o victorie având şanse însemnate de a accede în barajul pentru calificarea în optimile de finală.

Potrivit regulamentului Ligii Campionilor, din grupele A şi B, superioare valoric, prima clasată se califică direct în sferturile de finală, iar echipele de pe locurile 2-6 ajung în optimi, unde se vor afla şi două formaţii din grupele C şi D, inferioare valoric.

Cele 6 şase câştigătoare din optimi se vor alătura în sferturi câştigătoarelor grupelor A şi B, pentru cele patru locuri din semifinale.

Meciurile din optimi vor avea loc între 20 şi 21 martie 2019, cele din sferturi între 24 aprilie şi 5 mai, iar Turneul Final Four în 1-2 iunie.

Foto: Facebook CS Dinamo


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare