Sport

Din BRAȘOV, vedetă la o echipă din Irlanda!!!

 

În vară, mijlocașul Dragoș Sfrijan (26 de ani) a vrut să joace pentru FC Brașov, însă antrenorul Cornel Țălnar nu l-a reținut în lot, astfel că a ajuns la ACS Berceni, grupare care s-a desființat între timp.

Având peste 75 de meciuri bifate în Liga 2 de-a lungul carierei, fotbalistul originar din Făgăraș a descins la începutul anului în Irlanda, fiind legitimat la divizionara secundă Athlone Town FC. El a devenit rapid titular și e apreciat de fani în urma prestațiilor avute.

„Am sosit prin intermediul unui prieten, având de ales între o experienţă în necunoscut, aici, sau Liga 2 de la noi. Trebuia să mă hotărăsc rapid, am decis că vreau să încerc ceva nou, cu speranţa că poate e mai bine pentru mine, mai ales că în ultimii ani situaţia fotbalului nostru s-a deteriorat constant, în special în eşaloanele inferioare… Condiţiile sunt bune, cazare, masă, terenuri de antrenament O.K., iar cele pe care jucăm sunt excelente”, a mărturisit Sfrijan pentru liga2.ro.

Athlone Town, de două ori campioană a Irlandei în anii ’80, ocupă actualmente locul 3 în eșalonul secund, cu 6 puncte acumulate după trei etape disputate, la egalitate cu lidera clasamentului.

Foto: Facebook Athlone Town fans


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button