Sport

DEZVĂLUIREA LUI ISĂILĂ. De ce a plecat de la reprezentativa U21 a României?!…

 

Ecourile performanței echipei naționale de fotbal tineret a României – calificarea în semifinalele Euro 2019 – încă nu s-au stins.

Bineînțels că Daniel Isăilă, antrenorul brașovean care a creat acest grup minunat, n-a fost uitat de jurnaliștii sportivi.

Într-un interviu acordat pentru Digi Sport, „Isă” a destăinuit motivul pentru care a decis să demisioneze din funcția de selecționer al reprezentativei U21 a României și să semneze cu saudiții de la Al-Hazm.

„De ce am plecat de la Națională? Ne-am așezat să vorbim despre viitor și (cei de la FRF – n.a.) n-au fost dispuși să-mi ofere prelungirea. M-am gândit la ce e mai bine pentru familia mea. Poate, ei s-au gândit că n-am obținut rezultate bune până la acel moment. Se așteptau, poate, să avem cu 7-8 puncte mai multe decât câte aveam la momentul respectiv. Cred că acesta a fost destinul meu, așa a hotărât Dumnezeu. Oferta a venit din Arabia, iar Federația nu a vrut să-mi prelungească înțelegerea”, a punctat Daniel Isăilă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare