Sport

DEZAMĂGITOR. Săritorii români, la Mondialele de schi nordic juniori…

 

Aseară, pe trambulina având K 95 metri de la Kandersteg (Elveția), s-a disputat întrecerea individuală masculină de sărituri cu schiurile contând pentru Campionatele Mondiale de schi nordic ale juniorilor.

Din păcate, „tricolorii” au avut evoluții modeste, nici unul nereușind să se califice în manșa secundă. Dintre români, cel mai bun rezultat l-a obținut Sorin Mitrofan (CSS Brașovia), locul 40, cu 94 de puncte (săritură de 81 metri). Daniel Cacina a fost al 51-lea, Farkas Hunor, al 55-lea, iar Mihnea Spulber, al 60-lea, din 63 de concurenți.

Victoria i-a revenit lui Marius Lindvik (Norvegia), 291.4 puncte (sărituri de 108.5 și 101 metri). Podiumul a fost completat cu germanul Constantin Schmid și austriacul Clemens Leitner.

Astăzi, tot la Kanderstag, se dispută proba similară feminină, unde participă și două performere de la CSS Brașovia, Carina Militaru și Diana Trâmbițaș.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare