Sport

Dezamăgire brașoveană la Kuopio!!! Săritorii, rezultate sub așteptări!!!

 

UPDATE. Astăzi, la Kuopio, s-a disputat a 6-a rundă din cadrul Cupei Continentale la sărituri cu schiurile. Pe trambulina având K 120 de metri din localitatea finlandeză s-a impus, acum, slovenul Andraz Pograjik, cu 246.1 puncte (sărituri de 126.5 și 128.5 metri). Pe locul doi s-a situat germanul Tim Fuchs, al treilea fiind austriacul Florian Altenburger.

De data aceasta, Eduard Török a „prins” manșa secundă, ocupând locul 25 (sărituri de 112 și 106 metri – 172.6 puncte). Iulian Pâtea a fost al 50-lea, iar Sorin Mitrofan a fost descalificat.

 

La Kuopio, în Finlanda, s-a disputat ieri a 5-a etapă din cadrul Cupei Continentale de vară la sărituri cu schiurile (a doua competiție internațională ca valoare).

La start au fost prezenți și cei mai valoroși săritori cu schiurile din România, toți brașoveni. Din păcate, nici unul n-a reușit să se califice în manșa secundă, neclasându-se în top 30. Eduard Török – foto – a fost cel mai aproape, situându-se pe locul 31 (săritură de 107.5 metri – 84.2 puncte). Iulian Pâtea, coechipierul său de la CSS Dinamo Râșnov, a fost abia al 50-lea, iar Sorin Mitrofan (CSS Brașovia), al 51-lea, din 53 de concurenți, ambii fiind întrecuți și de… „icarii” turci!

Întrecerea a fost câștigată de austriacul Florian Altenburger (sărituri de 122 și  121.5 metri – 234.6 puncte), podiumul fiind completat cu slovenul Anze Lanisek și germanul Tim Fuchs.

Este îngrijorătoare lipsa prelungită de formă a lui Iulian Pâtea, cel care era considerat nr. 1 în lotul „tricolor” pregătit de Florin Spulber, fiind intens lăudat în urma calificării sale la Jocurile Olimpice de la Sochi – 2014.

Astăzi are loc un nou concurs la Kuopio.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare