Sport

DEVENIT… BRAȘOVEAN. Un fost sergent US Air Force împarte dreptatea în MMA!!!

 

Scott Manhardt are 41 de ani, fiind născut în Buffalo, New York.

După o carieră militară în US Air Force, cu numeroase misiuni avute în Orientul Mijlociu, sergentul a cunoscut o asistentă medicală din România, astfel că în 2007 a decis să se stabilească în Făgăraș, unde lucrează ca inginer.

Împătimit al artelor marțiale mixte, Scott Manhardt a practicat jiu-jitsu brazilian, iar în 2012 a început cursurile pentru a deveni arbitru MMA. Anul trecut a absolvit un curs important, susținut de britanicul Marc Goddard, un nume extrem de cunoscut în UFC.

Acum, Manhardt este nelipsit din cadrul galelor de MMA organizate în România, fiind delegat și la câteva reuniuni din Europa și Emiratele Arabe Unite. El va arbitra și la Campionatul Mondial de arte marțiale mixte organizat în Las Vegas, dar – așa cum au anunțat organizatorii evenimentului „Divizia MMA – Drumul spre Las Vegas” -, „făgărășeanul” va fi prezent luni, 11 aprilie, în cadul competiției din Sala Sporturilor „D. P. Colibași” – Brașov, televizată la Sport.ro începând cu ora 21.00.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare