Sport

Despre „COOPERATIVA” din care a făcut parte și FC BRAȘOV! Mircea Sandu, SRI și DNA… UPDATE. „Burleanu e omul serviciilor”

 

Mircea Sandu (foto), fostul președinte al Federației Române de Fotbal, a fost prezent miercuri seara la emisiunea lui Ovidiu Ioanițoaia, „Prietenii lui Ovidiu”, de la GSP TV.

În ceea ce privește celebra cooperativă care a domnit în fotbalul românesc până prin anii 2000, „Nașul” a comentat: „N-a fost nici o cooperativă! Echipele n-aveau interese financiare, ci doar să-și păstreze locul în Liga 1. N-a fost corect, pentru că făceau în detrimentul altora. Își făceau înțelegeri. Federația n-avea dreptul legal de a înregistra ce discută și cum discută. Una e să vezi… Am văzut cu ochiul meu de fotbalist și am spus că e blat. Și probele? Eu niciodată n-am avut o probă, pentru că n-am aparate de ascultat, cum au cei de la SRI și DNA. M-au ascultat, fotografiat și filmat. Mi-au trimis acasă hârtie că mă ascultau. Telefon, video, ambiental, toate astea. Sunt convins că-și aranjau meciurile între ei, dar… S-au făcut peste tot în lume. Nu suntem numai noi corupții lumii… Nu sunt pentru, dar Bistrița a jucat chiar bine în cupele europene”.

Se știe, FC Brașov, cu Romeo Pașcu în rol de conducător, era una dintre grupările de bază ale cooperativei, alături de Gloria Bistrița lui Jean Pădureanu și Ceahlăul Piatra Neamț, formația patronată de „Pinalti”, Gheorghe Ștefan. Printre altele, și Bacăul lui Sechelariu intra în combinații.

Cornel Dinu a și numit, în stilul caracteristic, „tripleta magică”: „Romel, Jenel și Gigel”.

UPDATE. Tot la Ovidiu Ioanițoaia în emisiune, Mircea Sandu a declarat că „Răzvan Burleanu (actualul președinte al FRF – n.a.) e omul serviciilor. Al cui să fie? Sunt mulți și îi mai vedeți pe la televizor când s-au deplasat. Nu pe toți și nu tot timpul. Au fost și generali de la SRI la Campionatul European. Nu mai spun de politicieni. Și se laudă că luptă împotriva politicului. Dar prin poze e plin de politicieni”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare