Sport

Derby brașovean în prima etapă din Liga 3 / Întreg programul din seriile 6 și 7

Derby brașovean în prima etapă din Liga 3.

Casa Fotbalului a găzduit astăzi tragerea la sorți pentru stabilirea țintarului Ligii 3, sezonul 2024-2025.

Ca în sezonul precedent, Liga 3 este formată dintr-un sezon regular, tur-retur, de 18 etape, urmat de un play-off între primele 4 clasate, respectiv play-out între celelalte 6 echipe. Play-off-ul se va juca în format tur-retur-tur, 9 etape, iar play-out-ul în format tur-retur, 10 etape.

Ultima fază a competiției, în care vor evolua echipele clasate pe primele două locuri în play-off-ul fiecărei serii, va consta în două runde de baraj. Vor fi 10 dueluri în dublă manșă, urmate de runda finală, tot în dublă manșă, la finalul căreia vom cunoaște cele 5 echipe promovate în sezonul 2025-2026 al Ligii 2.

Derby brașovean în prima etapă din Liga 3

În Seria a 6-a din Liga 3, prima etapă, ce se va disputa în 31 august, aduce față în față formațiile Kids Tâmpa și SR, ambele din Brașov. Celelalte partide sunt: Olimpic Cetate Râșnov – Ciucaș Tărlungeni; CSO Băicoi – Olimpic Zărnești; AFC Odorheiu Secuiesc – CS Gheorgheni; Tricolorul Breaza – CSO Plopeni.

Articole asemănătoare

Programul complet al Seriei a 6-a, AICI.

ACSM Codlea, echipa din județul Brașov repartizată în Seria a 7-a din Liga 3, va juca în runda inaugurală în deplasare, la Gloria Bistrița.

Programul complet al Seriei a 7-a, AICI.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button