Sport

Denisa Dedu, contra BRAȘOVULUI!!! Ce nominalizare…

 

Denisa Dedu, portărița brașoveană a echipei CSM București, va juca diseară împotriva Coronei, grupare de unde s-a lansat în circuitul marii performanțe – detalii despre partidă, aici: BRAŞOV. Corona, confruntare de maxim interes cu CSM Bucureşti. „Va fi un spectacol sportiv frumos care se va juca în faţa unei săli pline”.

Denisa Dedu este în mare formă, dovadă fiind faptul că Federația Europeană de Handbal (EHF) a nominalizat-o pentru titlul de cea mai bună jucătoare a ultimei etape din grupele Ligii Campionilor, după ce „a închis” poarta, duminică seara, în partida de la Lublin, având un procentaj al mingilor apărate de 53%.

De altfel, portărița născută în Brașov a primit această distincție din partea EHF în urma primei etape din grupele Ligii Campionilor.

Și Cristina Neagu, care va juca pentru „tigroaice” la Brașov în prima sa partidă din Liga Națională după accidentarea teribilă suferită anul trecut la Mondialul din Franța, a fost nominalizată de EHF pentru golul etapei a patra din Liga Campionilor, a doua sa reușită, din cele 4, în partida disputată în Polonia.

Foto: Dan Potor

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare