Sport

Denisa Dedu, concluzii după Campionatul European de handbal feminin: „Trebuie să fim mândri că am ajuns până aici, dar e nevoie de mai mult”

 

Brașoveanca Denisa Dedu a încheiat cu un procentaj excelent, 43%, meciul cu Olanda, însă nu a fost suficient pentru ca România să cucerească „bronzul” la Campionatul European de handbal feminin. Batavele s-au impus cu 24-20.

„Am fost foarte moi. Păcat că am început atât de prost, mai ales că eu am simţit că nici echipa Olandei nu a fost în cea mai bună formă. La ambele echipe s-a resimţit oboseala. Eu cred că Olanda era o echipă de bătut, dar recunosc că au jucat de fiecare dată mai bine. Au, totuşi, mai multă experienţă. Pe final chiar am crezut că se poate, dar a fost prea târziu. Am fost moi nu pentru că nu ne-am fi dorit foarte mult, ci poate din cauza oboselii, a emoţiilor. E clar că nu am început aşa cum ne-am dorit. Pe fete le-am simţit montate, dar nu a fost de ajuns. La acest Campionat European au fost lucruri bune şi mai puţin bune. Trebuie să vedem la ce mai avem de lucrat pentru a nu mai avea aceste căderi din meciuri, să păstrăm un ritm pe parcursul întregului campionat, să reuşim să fim mereu în frunte. Campionatul acesta nu am fost constanţi. Trebuie să fim însă mândri că am ajuns până aici, consider că am făcut o treabă bună, dar e nevoie de mai mult. Trebuie să învăţăm din greşeli. E locul 4 totuşi, ne-am fi dorit mai mult, fiecare dorea o medalie. Acum nu mai e nimic de făcut şi nu avem de ce să ne mai lamentăm”, a declarat Denisa Dedu conform gsp.ro.

FOTO: fra2018.ehf-euro.com


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare