Sport

Denis Alibec s-a întors la Astra

 

După un an și jumătate petrecut la FCSB, Denis Alibec s-a transferat azi la Astra Giurgiu, unde va avea unul dintre cele mai mari salarii din Liga 1, un contract pe trei sezoane. 20.000 de euro pe lună va încasa atacantul în vârstă de 27 de ani, potrivit site-ului Fanatik. Conform lui Gigi Becali, Astra a plătit 1,4 milioane de euro pentru a-l transfera pe atacantul care era exclus din lot. 41 de goluri în 83 de meciuri a marcat Alibec pentru Astra, în perioada 2013-2017. Atacantul și-a exprimat bucuria pentru că a revenit la clubul la care a cunoscut cea mai bună perioadă din carieră, după care i-a „înțepat” pe cei de la FCSB.
„M-am întors la clubul unde am cunoscut atâtea satisfacții și sper că aici să am cel puțin evoluțiile pe care le aveam atunci când am plecat de la Astra. A fost o perioadă grea, dar nu regret nimic din ce am ales să fac. Abia aștept să fiu din nou pe teren! Foștilor mei colegi le doresc multă baftă și vreau să le mulțumesc suporterilor care au fost alături de mine, mai ales în momentele mai puțin frumoase“, a fost mesajul lui Alibec.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare