Sport

Denis Alibec a fost exclus din lot și amendat

 

Atacantul Denis Alibec a fost scos din lot de antrenorul Nicolae Dică şi amendat cu 75.000 de euro, reprezentând 25% din contractul său, pentru gesturile de la meciul cu FC Voluntari, când a izbit nervos cu piciorul ușa de la intrarea în vestiar. Şi mijlocaşul Cătălin Golofca a fost amendat cu 25% din contract, pentru viaţa sa extrasportivă nepotrivită, informează News.ro.
Nu am ştiut până acum că Alibec a avut contract de titular şi până la finalul meciului, că altfel poate ne ia la bătaie Alibec. Niciodată nu am fost aşa de supărat cum m-am supărat aseară pentru că i-am permis prea multe, l-am făcut căpitan şi am ajuns aici. Am vorbit cu Dică, mi-a zis . Ştiţi că mă bag la echipă, dar în situaţii de indisciplină tot timpul am respectat sută la sută hotărârile antrenorililor. Dică mi-a zis . Dică a zis că nu-l mai antrenează şi nu mai vorbeşte cu el. Dimineaţă, l-am sunat pe Argăseală şi i-am zis să-i ia 25 la sută, şi lui, şi lui Golofca. Că-l iertasem pe Golofca şi acum nu-l mai iert nici pe el. Nu mai permit nimic, pentru că ce se întâmplă acum, nu s-a mai întâmplat niciodată la Steaua. De ce? Din cauza toleranţei pe care am permis-o eu. Alibec are aproape 300.000, 25 la sută înseamnă 75.000“, a declarat patronul FCSB-ului la Pro X.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button