Sport

Demisie așteptată la FCSB

Demisie așteptată la FCSB

Antrenorul Nicolae Dică i-a anunțat astăzi pe fotbaliștii de la FCSB că renunță. Decizia a venit la doar câteva ore după ce patronul Gigi Becali i-a transmis public că așteaptă să demisioneze, după eșecul suferit de FCSB la Cluj, 1-2 cu Universitatea, luni seara.

„Eu nu îl dau afară. Dacă el crede că vrea să plece, sunt de acord. De data asta nu îl mai țin. Ce răbdare să mai am? Nu vreau să fac rău oamenilor, nu vreau să dau eu oamenii afară, să îi supăr, dar nu am ce face. Trebuie să spun adevărul, să mă ușurez. Îi supăr familia, copiii. Dar îi spun de atât de mult timp că vreau posesie. Uite la Hagi ce face, vezi acolo. Gică mi-a zis că îi antrenează cu mingea până vomită. Noi facem static…Și CS Mioveni mai leagă cinci pase, noi nici atât. Vă dați seama?”, declarase Becali la Digi Sport.

Demisie așteptată la FCSB

Altfel, Eugen Neagoe, antrenorul celor de la Universitatea Cluj, a taxat gestul de la final al lui Nicolae Dică. Acesta a plecat spre vestiare imediat după fluierul final al lui Istvan Kovacs și a evitat să-l salute pe omologul său.

„Mi s-a mai întâmplat așa doar cu acel băiat care antrena Craiova și știți ce probleme are acum, Mangia. Nu se face așa ceva, eu mereu când am pierdut m-am dus și am dat mâna cu antrenorul adversarei. Este vorba de respect”, a spus cel poreclit „Geană”. 

Vine un antrenor străin?

Gigi Becali ar vrea să aducă un antrenor străin la FCSB. Potrivit Orange Sport, el a primit din partea unor impresari apropiaţi, pentru banca FCSB, numele lui Nestor El Maestro (39 de ani). Este un antrenor tânăr, dar care are echipe importante în CV. Tehnicianul cu dublă cetăţenie, sârbo-engleză, e liber de contract din martie 2022, de când a plecat de la Göztepe Izmir.  Maestro a mai fost „principal” la Spartak Trnava, ŢSKA Sofia, Sturm Graz și Al-Taawon. 

Altfel, conform jurnalistului Horia Ivanovici (Fanatik), Andrei Prepeliță, dat afară, recent, de la FC Argeș, este favorit s-o preia pe FCSB. Și Ilie Poenaru, care tocmai a plecat de la UTA Arad, este o variantă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] Demisie așteptată la FCSB […]

Back to top button