Sport

DECLARAȚIA lui Dan Petrescu după ce CFR Cluj a ajuns în grupele… Europa League!!!

 

Ca și la Cluj, CFR a pierdut la Praga în fața Slaviei tot cu 0-1 (Boril ’66), în play-off-ul Ligii Campionilor, și a ajuns în grupele Europa League.

„Am jucat împotriva unei echipe foarte bune, foarte puternice, care nu a pierdut nici un meci în acest sezon. Per total, avem niște regrete. Cred că dacă meciul tur s-ar fi terminat 0-0, adversarii noștri ar fi jucat cu mai multă frică acum. Per total, portarul Slaviei a fost eroul acestei duble manșe”, a relatat, la final, Dan Petrescu, antrenorul clujenilor. 

El și-a lăudat jucătorii, spunând că acest grup fantastic merita să fie în grupele Ligii Campionilor: „Am făcut o campanie fantastică, echipa merită felicitări. Echipa arată bine. Am încredere că ne vom califica din grupele Europa League, pentru că nu cred că vom întâlni o adversară mai puternică decât Slavia acolo. Oricum, am făcut un miracol să ajungem în play-off”.

Realist, Petrescu a spus că șansele de calificare ale CFR-ului în grupele Ligii Campionilor ar fi fost mai mari, dacă Țucudean n-avea problemele la inimă cunoscute și în cazul în care Culio n-ar fi fost accidentat, dar și așa Slavia Praga ar fi avut prima șansă.

Altfel, CFR Cluj a mai perfectat două transferuri importante: Golofca, de la FC Botoșani, și Pașcanu, de la Leicester U23.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare