Sport

DECLARAȚIA CAMPIONULUI MONDIAL DE LA CHEILE GRĂDIȘTEI. Marius Ungureanu, la loc de cinste pe site-ul IBU!!!

 

Juniorul Marius Ungureanu, sportiv legitimat la CS Cheile Grădiștei, a cucerit ieri, așa cum se știe, titlul de campion în proba de pursuit a Mondialelor de biatlon role organizate în localitatea menționată din județul Brașov.

El a trecut linia de sosire după 37 de minute și 28 de secunde, cu 6 ținte ratate în poligon.

Pe site-ul oficial al Federației Internaționale de Biatlon (IBU), biathlonworld.com, Marius Ungureanu a fost felicitat pentru rezultatul său extraordinar, fiindu-i redată declarația făcută după cursa ce a intrat, deja, în istoria biatlonului românesc: „După «argintul» cucerit la sprint, voiam o nouă medalie. Visul a devenit realitate – sunt campion mondial! A fost infernal, din cauza căldurii, a umezelii excesive, era foarte greu să tragi curat în astfel de condiții. Din păcate, în România, biatlonul nu este foarte cunoscut și popular, însă sper că performanța mea va ajuta la promovarea acestei frumoase discipline sportive”.

Foto: IBU

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare