Sport

DECIZIE ȘOC în cazul Rusiei privind participarea la Jocurile Olimpice de la PyeongChang!!!…

 

Rusia a fost suspendată de la Jocurile Olimpice de la PyeongChang – 2018, a anunțat în această seară Comitetul Internațional Olimpic (CIO). 

Thomas Bach, președintele CIO, a prezentat decizia în cadrul unei conferințe de presă, menționând că sportivii ruși neimplicați în probleme legate de dopaj pot concura la J.O. de la PyeongChang (9-25 februarie 2018) din Coreea de Sud, dar sub drapel neutru. 

Hotărârea aceasta dură a fost luată după confirmarea programului de dopaj instituționalizat de Rusia cu ocazia Olimpiadei de la Sochi, din 2014.

De asemenea, CIO a informat că Rusia trebuie să achite o amendă de 15 milioane de dolari.

Apoi, conducătorii ruși, ministrul Sporturilor, Vitali Mutko, și adjunctul său, Yuri Nagornych, dar și președintele Comitetului Olimpic de la Moscova, Alexander Zhukov, care e și membru CIO, au fost suspendați. 

După ce au fost date publicității informațiile prezentate anterior, televiziunea de stat rusă a anunțat că nu va difuza imagini de la Olimpiada sud-coreeană, boicotând evenimentul. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare