Sport

DECIZIA UEFA în cazul brigăzii românești de la meciul PSG – Istanbul Basakșehir…

 
După incidentele cauzate aseară de remarca rasistă („ăla negru”) a arbitrului de rezervă Sebastian Colțescu, acestea ducând la întreruperea partidei din grupa H a Ligii Campionilor (vezi: Meci suspendat în Champions League din cauza arbitrilor români & Update. REACȚII la scandalul rasist din Champions League/ „UEFA trebuie să ia măsuri dure!”), UEFA a reacționat prompt.
 
Astfel, partida PSG – Istanbul Basakșehir de pe „Parc des Princes”, care va fi reluată în această seară, de la ora 19.55, nu-l va mai avea la centru pe Ovidiu Hațegan, acesta plătind pentru oalele sparte de colegul său, care nu este la prima ispravă în arbitraj… De fapt, întreaga brigadă românească a fost schimbată.
 
Disputa va fi arbitrată de olandezul Danny Makkelie, ajutat de conaţionalul său Mario Diks şi de polonezul Marcin Boniek, rezervă fiind tot un polonez, Bartosz Frankowski.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare