Sport

Decizia lui Alexa, după discuțiile cu șefii de la FC Brașov

Decizia lui Alexa

Dan Alexa, antrenorul echipei FC Brașov, a admis la finele meciului cu Dinamo că oaspeții au câștigat meritat – DETALII, AICI

„Aveam mari speranțe, mai ales că veneam după o perioadă foarte bună în campionat. Știam că Dinamo are o echipă bună, foarte organizată… Două momente, două greșeli individuale au decis un meci echilibrat. Noi am presat mai mult, dar fără ocazii importante. Echipa care a greșit mai puțin a câștigat. Dinamo s-a apărat cu cinci jucători foarte puternici, iar noi nu am găsit variante. Nu am reușit să punem probleme. Am dus mingea în fața careului, dar acolo ne-a lipsit ceva”, a declarat „Chirurgul”, potrivit Liga2.ro.

În continuare, Dan Alexa a spus că și echipa sa a avut un penalty, neacordat de arbitrul Cojocaru, dar a recunoscut că nu din această cauză a pierdut întâlnirea.

Urmează o perioadă în care vom vedea exact ce ne propunem, dacă mai avem sau nu șanse la play-off. Șansele nu au scăzut acum considerabil. Au scăzut la începutul campionatului, când am făcut mulți pași greșiți. Vom vedea ce este de făcut pentru partea a doua a campionatului, după ce voi discuta cu cei din conducere”, a mai punctat Alexa, conform sursei citate.

DE CITIT ȘI: FC Brașov – între datorii și speranțe

Decizia lui Alexa


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] discute cu președintele Marian Mitran înaintea de a vedea ce e de făcut în 2023 – vezi AICI. Este clar că vor pleca mai mulți jucători, care n-au dat randamentul scontat, în această […]

Citeşte şi...
Close
Back to top button