Sport

DEBUT ÎN LIGA 2. Ce spun băimărenii înaintea partidei cu FC Brașov?!…

 

„Stegarii” joacă mâine, în deplasare, în compania echipei FCM Baia Mare, partida contând pentru prima etapă a Ligii 2 – seria a doua la fotbal.

În timp ce FC Brașov a retrogradat din eșalonul de elită, maramureșenii au promovat din a treia divizie.

Înaintea confruntării, președintele grupării din Baia Mare, Cristian Spân, a relatat pentru emaramures.ro: „Din punctul meu de vedere, meciul de sâmbătă este cel mai greu, pentru că venim după o perioadă de acumulări… Un al doilea motiv pentru care consider că este cel mai greu meci, este faptul că vom întâlni o echipă căzută din Liga 1, FC Brașov, și-a păstrat în mare lotul de anul trecut (!?! – n.a.) și a declarat din start că vine la Baia Mare să câștige”.

Dorin Toma, antrenorul formației băimărene, a spus că obiectivul trasat este calificarea în play-off, în timp ce căpitanul Marius Hodor a susținut: „Ne va aștepta un sezon foarte dificil, având în vedere că ne vom măsura forțele cu echipe de tradiție, precum Univeristatea Cluj, FC Brașov și Gaz Metan Mediaș, dar abia așteptăm să vedem care ne este adevărata valoare”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button