Sport

DE NEUITAT. FCSB, UMILITĂ de noul ei tehnician pe când acesta o antrena pe FC BRAȘOV. STELIȘTII, în GENUNCHI

  • steaua-brasov0-3.jpg
 

FCSB are un nou antrenor, Antonio Conceicao, cel care va intra mâine în pâine, dipă cum a anunțat Digi Sport (detalii aici: Noul antrenor al FCSB, APRECIAT LA BRAȘOV!!!).

Antonio Conceicao s-a făcut remarcat în România la FC Brașov, unde a reușit să formeze o echipă frumoasă, cu care a fost la un pas de finala Cupei României. În 2011, „stegarii” au pierdut în semifinale, fiind eliminați de Steaua București, după 0-0 în „Ghecea” și 1-1 pe „Tineretului”, golul bucureștenilor fiind reușit de Dică, pe finalul partidei.

Totuși, Conceicao trezește amintiri dureroase echipei pe care acum o va antrena și care acum se numește FCSB.

În martie 2011, FC Brașov o umilea pe Steaua în „Ghencea” în Liga 1. Cristescu deschidea scorul cu un lob superb, peste Tătărușanu, Teixeira marca un gol de generic, iar Oros închidea, cu capul, seara magică a brașovenilor. 

Gigi Becali a plecat de la meci cînd Teixeira a înscris golul de 2-0. „Nu suport aşa ceva, nu e posibil, nu mai stau că nu am ce vedea la meciul ăsta. Burdujan a jucat 7 mingi, Dică a jucat 6, nu au fost în stare să obţină măcar un corner. Au stricat toate mingiile. Sunt un mare dobitoc, de ce dracului l-oi fi adus înapoi pe Dică nu pot să-mi dau seama. Poate să fie lider în vestiar, dar ce facem, jucăm cu el titular tot timpul? După valoarea jucătorilor,  salariul la Steaua nu ar trebui să fie mai mare de 500 de euro. Ei fac circ şi figuraţie, nu joacă fotbal. S-a terminat şi cu locul doi, nu mai putem spera. Veţi vedea schimbări în echipă cât de curând. Uitaţi de Dică şi Burdujan, nu o să-i mai vedeţi în această echipă. Cred că altul era rezultatul dacă juca Gardoş de la început. A spus Lăcătuş că nu-şi dă demisia? Eu spun să se mai gândească”, „tuna” Becali.

După meci, steliștii, în frunte cu Mihai Stoica și Marius Lăcătuș s-au pus în genunchi în fața galeriei, care exista pe atunci spre deosebire de vremurile actuale.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare