Sport

De la KIDS TÂMPA BRAŞOV, la lotul ROMÂNIEI U16!!!

 

La începutul lunii februarie, reprezentativa de fotbal Under 16 a României, formată din juniori născuți începând cu anul 2003, va efectua un cantonament în Cipru. Acolo va susţine şi două partide amicale, pe 5 şi 7 februarie, cu reprezentativa similară a ţării gazdă, aşa cum a informat frf.ro.

Selecţionerul Adrian Văsâi a convocat 20 de jucători pentru această acţiune, printre aceştia figurând şi fundaşul Sergiu Pârvulescu, de la Kids Tâmpa Braşov.

Această generaţie va avansa, de la 1 iulie, la categoria U17, urmând a debuta în toamnă în preliminariile Euro 2020. România este în grupă cu Rusia, Elveția și San Marino, partidele fiind organizate în ţara noastră în luna octombrie.

Primele două clasate din fiecare cele 13 grupe vor merge mai departe, alături de cele mai bune 4 locuri trei, la Turul de Elită, ultima rundă înaintea Campionatului European găzduit de Estonia, unde se vor califica învingătoarele din cele 8 grupe, plus cele mai bune 7 ocupante ale locurilor secunde.

Foto: frf.ro


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare