Sport

De la FC Brașov, SELECȚIONERUL Camerunului!!!

 

„Leii neîmblânziți” au un nou selecționer, după cum a anunțat Ministerul Sporturilor din Yaounde.

Alesul este Antonio Conceicao da Silva Oliveira, portughezul care a activat și la FC Brașov de-a lungul carierei sale, el fiind unul dintre antrenorii extrem de apreciați în fotbalul românesc.

Toni Conceicao, în vârstă de 57 de ani, l-a înlocuit în funcție pe olandezul Clarence Seedorf, demis după ce reprezentativa Camerunului a fost eliminată de către Nigeria în 16-imile Cupei Africii pe Națiuni, competiție organizată în vară în Egipt.

Asistentul lui Conceicao este fostul internațional camerunez François Omam Biyick, care a îndeplinit același rol și în mandatul spaniolului Javier Clemente (2010-2011).

Jacques Songo’o este antrenor cu portarii la echipa „leilor neîmblânziți”.

Antonio Conceicao va debuta ca selecționer al Camerunului pe 12 octombrie, când va întâlni, într-un meci amical, Tunisia. Partida va avea loc la Rades.

Se știe, după ce a fost înlăturat de la CFR Cluj, în primăvară, pentru a-i face loc lui Dan Petrescu, Toni Conceicao s-a aflat, recent, atât în vizorul FCSB-ului (negocierile cu Gigi Becali au picat, fiind ales Bogdan Argeș Vintilă, în numele credinței în Dumnezeu), cât și al celor de la FC Hermannstadt.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare