Sport

De la FC BRAȘOV, la echipa națională!

  • lambrinoc.png
 
Eduard Lambrinoc (foto), tânărul atacant al echipei FC Brașov, transferat în pauza de iarnă de la Olimpic Cetate Râșnov, a fost convocat la echipa națională Under 18 pentru stagiul de pregătire din Turcia, acolo unde sunt programate două întâlniri amicale cu reprezentativa similiară a țării gazdă, în 23 și 25 martie.
 
„Sunt bucuros pentru această convocare, înseamnă că munca și prestațiile mele au fost apreciate și voi merge optimist acolo, cu gândul că vom câstiga ambele meciuri împotriva Turciei!”, a declarat Lambrinoc pentru pagina de Facebook a celor de la FC Brașov, el fiind un jucător crescut de Kids Tâmpa.
 
Un alt brașovean, David Sala, de la Universitatea Craiova, fiul fostului fotbalist Robert Sala, a fost chemat la Naționala U18 a României pentru această acțiune.
 
„Tricolorii” U18 vor disputa în toamnă prima fază a calificărilor pentru Euro 2023. România va întâlni Letonia (21 septembrie), Lituania (24 septembrie) și Austria (27 septembrie). Se califică în Turul de Elită primele două clasate, împreună cu echipa de pe locul 3 cu cele mai bune rezultate înregistrate în fața primelor două clasate.
 
Turneul final va avea loc în Malta.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare