Sport

De la Dinamo, la SR BRAȘOV

 

Dinamo s-a metamorfozat sub „biciul” lui Dușan Uhrin în această pauză de iarnă, devenind o echipă organizată și pragmatică. În plus, grație suporterilor „alb-roșii”, au intrat încă vreo 100.000 de euro în contul clubului, bani cu care s-au mai plătit niște salarii, în timp ce Ionuț Negoiță se gândește la „câinii” verzi pe pereții unei iluzorii vânzări.

După victoria clară obținută contra Astrei sâmbătă seara în Liga 1, managerul Florin Prunea declara fericit: „Am rămas impresionat, este fără precedent, e ceva care în România nu s-a mai întâmplat. Asta arată cât de iubită este această echipă de către fani. Şi asta ne obligă pe toţi, începând de la noi până la ultimul angajat”.

Probabil că Prunea nu știe ceea ce se întâmplă la ACS SR Brașov, unde gruparea „galben-negrilor”, fără pic de sprijin din partea autorităților locale, rezistă în Liga 3 datorită inimoșilor săi susținători, care contribuie și financiar, și sufletește, motivându-i și mobilizându-i pe tinerii jucători.

Deunăzi, pentru a fi evitată insolvența, conducerea dinamovistă a făcut un apel la Ministerul de Interne, să-și întoarcă, odată, fața înspre echipă, dar și la Ion Țiriac, cu o sponsorizare – ceva.

Dacă n-ar exista orgolii și ranchiune, și Primăria Brașov ar trebui să facă pași spre o eventuală colaborare cu SR-ul, întrucât, din punct de vedere fotbalistic, este cea mai „în față” grupare pe plan local, fiind și cea mai iubită din oraș, o chestie evidentă. În plus, Țiriac ar trebui să nu uite că de la Brașov s-a lansat în elita sportului, mai ales că a avut și tangență cu „Steagu Roșu” în tinerețe…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button