Sport

De la CORONA BRAȘOV, în Cupa Mondială!!! Emoții de mamă…

 

Ania Caill a luat startul, sâmbătă, în proba de coborâre de la Altenmarkt Zauchensee (Austria), contând pentru Cupa Mondială de schi alpin.

Sportiva legitimată la Corona Brașov s-a clasat pe locul 53, la 5.60 secunde în spatele câștigătoarei, Corinne Suter (Elveția), cronometrată în 1.18.79. Cu acest rezultat, Ania Caill a acumulat 88.84 puncte FIS.

Podiumul a fost completat cu italianca Nicol Delago și elvețianca Michelle Gisin.

Despre prezența Aniei la Altenmarkt, mama sa, Dana Caill, a scris, frumos, pe contul său de Facebook: „Bucurie, mândrie, respect! Copiii sunt calea adevărului, a gândurilor și sentimentelor pure și curate. Ei ne arată cum ar trebui să fim noi, adulții! Ania a participat la proba de coborâre din cadrul Cupei Mondiale din Austria. Ania s-a bătut cu inima ei de româncă pentru România! Steagul României a fost din nou afișat pe lista de start”.

Andreea Rențea, locul 29 la JOT

În altă ordine de idei, cel mai bun rezultat pentru România în a doua zi a Jocurilor Olimpice pentru tineret (JOT) de la Lausanne l-a obținut schioara alpină Diana Andreea Rențea. Sportiva legitimată la Corona Brașov a ocupat locul 29 în proba de combinată alpină.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare