Sport

De ce un copil talentat din Brașov a renunțat la sportul de performanță

De ce un copil talentat din Brașov a renunțat la sportul de performanță.

Team România a avut rezultate O.K. la Jocurile Olimpice de tineret – JOT Gangwon 2024 din Coreea de Sud. Delegația noastră a cucerit o medalie de bronz – Vezi AICI, pe lângă alte clasări onorabile. Comitetul Olimpic și Sportiv Român (COSR) a mediatizat performanțele tinerilor „tricolori” în sporturile de iarnă, existând certe perspective de progres.

De ce un copil talentat din Brașov a renunțat la sportul de performanță

Totuși, dezamăgită, o femeie din Brașov a sesizat pe contul de Facebook al COSR o situație care frânează performanța, cu impact chiar în familia dânsei. Poate, Mihai Covaliu, președintele COSR, și el brașovean la origini, ar putea rezolva problema.

„Nu prea se știe ce e Team România! Fiul meu a participat anul trecut la Festivalul de tineret de la Veneția, în cadrul Team România, și pe profesori i-a deranjat, că a lipsit de la ore… După această experiență, am făcut demersuri pentru transfer la Liceul Sportiv și am trăit altă experiență… Liceul nu are ca specializare snowboard! Nici ciclism, băiatul fiind campion național și la downhill… Așa că un talent nativ și cu potențial mare a renunțat la performanță!”, a precizat doamna în cauză.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare