Sport

De ce sunt SUPĂRAȚI jucătorii de la Sepsi Sf. Gheorghe?!…

  • stefanescu_4.jpg

Sepsi Sf. Gheorghe a reușit o victorie tonică, aseară, contra celor de la Olimpija Ljubljana, devenind favorită la calificarea în turul trei preliminar din Conference League – Suporteri VIP din Ungaria în galeria lui Sepsi.

Laszlo Dioszegi a fost fericit (și) de rezultat, punctând la final: „Viktor Orban ne-a felicitat. Nu am am negat nicidată că Guvernul Ungariei ne-a construit stadionul. Tot Guvernul Ungariei a venit la meci. Oamenii ne-au felicitat, ne-au spus că avem o echipă bună. Nu este anul investițiilor, toată Europa suferă, vedem toți ce se întâmplă, dar măcar să menținem ce am început”.

Șeful de la Sepsi anunțase, cu două zile înainte, inițiativa clubului covăsnean de a transmite meciul pe Youtube, asta deoarece televiziunile din România n-au manifestat interes pentru partida cu gruparea slovenă, preferând FCSB-ul, care s-a făcut de râs (0-1 în Georgia, cu Saburtalo), CFR Cluj (3-0, cu Inter d’Escalades) și Universitatea Craiova (1-1 în Albania, cu Vlaznia Skodra).

De remarcat că transmisia de pe Youtube a disputei Sepsi – Olimpija Ljubljana a avut comentariul în limba maghiară. 

Altfel bucuroși de victorie, fotbaliștii antrenați de Cristiano Bergodi au fost supărați și dezamăgiți de faptul că întâlnirea lor n-a captat interesul televiziunilor din România. 

În acest sens, căpitanul Bogdan Mitrea a declarat: „Noi am știut că o să fie un meci interesant. Din păcate, nu pot să îi înțeleg pe cei care decid, cum nu pot să înțeleg nici cum ne pune să jucăm duminică la 12.00, pe căldură, fără VAR (partida cu FC Argeș, din etapa a doua a Superligii – n.r.). Iarna la ora 22.00, vara la 12.00. Nu pot să înțeleg, cei care sunt acolo ar trebui să dea niște explicații… Mulți fac confuzie între România, Ungaria și chestiile ăstea. Pe teren avem nouă români”.

De asemenea, portarul Roland Niczuly a relatat: „E trist că nici o televiziune de sport nu a transmis acest meci. Dacă ne uităm, noi am avut cea mai spectaculoasă partidă. Oamenii aveau ce vedea. Sper să trecem în turul următor și să ne dea și pe noi la televizor”.

Foto Facebook Sepsi OSK: Marius Ștefănescu în acțiune


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare