Sport

De ce S-A RETRAS o mare biatlonistă la numai 25 de ani?!…

  • dahlmeier_5.jpg
 

Germanca Laura Dahlmeier, dublă campioană olimpică, și-a anunțat retragerea din activitatea competițională, deși are doar 25 de ani.

Pe contul său de Facebook, Dahlmeier a explicat: „Nu mai simt 100% pasiune pentru sportul de performanță. Din această cauză, după ce am reflectat îndelung, am decis să-mi închei cariera de biatlonistă”.

La J.O. de la PyeongChang, în 2018, germanca a câștigat medaliile olimpice de aur la sprint și pursuit, iar la individual s-a clasat pe locul 3. De asemenea, ea are în palmares 7 titluri de campioană mondială, dintre care 3 cu ștafeta Germaniei. Are în palmares și 22 de victorii de etapă în Cupa Mondială. În 2017, Dahlmeier a cucerit marele glob de cristal.

În mai anul trecut, Laura Dahlmeier a anunțat, de asemenea, că-și întrerupe cariera sportivă, după care, în iulie, a revenit la antrenamente. În octombrie, pregătirea sa a fost stopată, din cauza unor probleme de sănătate – a suferit un accident de VTT și de o infecție care i-a deteriorat sistemul imunitar.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare