Sport

De ce pleacă FC BRAȘOV în Antalya?!… „NECESITATE” / UPDATE. Transferuri… Victorie în ultimul amical

  • moldovan_6.png
UPDATE 2. Într-o partidă amicală încheiată în urmă cu puţin timp, FC Braşov a învins-o cu 7-1 pe Jiul Petroşani. 
 
Altfel, FC Braşov va pleca în cantonamentul din Antalya cu o zi mai devreme, joi dimineaţă.  
………………………………………………………………………………………………….
 
UPDATE. Tânărul Eduard Lambrinoc, de la Olimpic Cetate Râșnov, a semnat astăzi un contract cu FC Brașov. În ceea ce-l privește pe Rența, Sepsi Sf. Gheorghe îl împrumută la echipa antrenată de Călin Moldovan doar în condițiile în care este folosit în mod constant. Altfel, am aflat că președintele Ioan Mărginean e în negocieri avansate pentru achiziționarea unui vârf de atac străin, din Uniunea Europeană.
…………………………………………………………………………………………………
 
După îndelungi negocieri, Edi Lambrinoc a ajuns la FC Brasov. Desi marti, președintele Ioan Mărginean spunea ca negocierile sunt blocate din cauza unei clauze, totul s-a rezolvat in aceasta dimineața, iar jucătorul a semnat contractul cu FC Brasov
 
Într-o conferință de presă, conducerea FC Brașov a informat despre plecarea echipei antrenate de Călin Moldovan în Antalya, ceea ce noi anunțasem anterior – FC BRAȘOV, în Antalya! „PRIORITATEA NR. 1”…
 
Ioan Mărginean, președintele FC Brașov, a explicat motivul pentru care s-a decis ca lotul „galben-negrilor” să se pregătească pentru 10 zile în Turcia: „Avem mari probleme, ne-au căzut 3-4 jucători. Sunt accidentaţi, pentru că sunt condiţii grele la Braşov. La cererea antrenorului, jucătorii trebuie să se antreneze şi pe iarbă, facem un mini-efort, o să plece echipa în Antalya… Antrenorul îşi face lotul şi cei care sunt sănătoşi pleacă. O să jucăm şi trei meciuri amicale acolo, încă nu le-am stabilit”.
 
La rândul său, antrenorul Călin Moldovan a punctat: „Cred că la Braşov în următoarele 3-4 săptămâni nu vom vedea iarba. Noi ne-am antrenat numai pe teren sintetic. E dificil, e o suprafaţă care nu ne avantajează deloc. Au apărut probleme medicale, ultima – Dumbravă a suferit o entorsă uşoară, i s-a blocat piciorul în suprafaţa de joc. Singura soluţie era să plecăm undeva unde găsim terenuri de iarbă. Primul meci, la Iaşi, vom juca pe iarbă. S-a găsit soluţia Antalya, este o soluţie foarte bună, o soluţie care ne va ajuta. Vom putea să lucrăm cât mai mult la relaţiile de joc, mai ales acum că au venit şi trei jucători noi şi trebuie să îi integrăm cât mai rapid dacă se poate – Încă un croat la FC BRAȘOV!. Un cantonament în Antalya nu mai este lux pentru echipele din România, este necesitate”.
 
„Ne mai dorim doi jucători, vedem ce ne oferă timpul, mai avem perioadă de transferuri până în 14. Nu e nici un secret, ne dorim un vârf de atac”, a relatat Moldovan pe subiectul întăririi lotului în perspectiva luptei dure pentru evitarea retrogradării din Liga 2.
 
Se știe, astăzi, de la ora 12.00, pe Stadionul „ICIM”, FC Brașov va susține un meci amical cu Jiul Petroșani.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button