Sport

„De ce NU se spune adevărul despre sănătatea lui Schumacher?”…

 

În decembrie 2013, Michael Schumacher a fost victima unui groaznic accident pe când schia la Meribel, în Alpii francezi. De atunci, nimeni nu cunoaște cu adevărat starea de sănătate a marelui campion de Formula 1.

Amic cu „Schumi”, fostul său manager Willi Weber este intrigat de această situație, în care familia Schumacher și Sabine Kehm, purtătorul de cuvânt a acesteia, au preferat tăcerea absolută pe marginea subiectului.

„Eu cred că este grav faptul că fanii lui Michael nu știu nimic despre starea sa de sănătate. De ce familia nu spune adevărul? Corinna, soția lui «Schumi», nu m-a lăsat să-l vizitez. Asta mi-a făcut rău”, a declarat Weber pentru Gala.

Luca di Montezemolo a avut posibilitatea de a-l vedea pe Michael Schumacher, fostul patron de la Ferrari relatând imediat după aceea că „el nu este prea bine”. În schimb, Sabine Kehm se mulțumește să anunțe că, „în ciuda gravelor leziuni, Michael face progrese”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button