Sport

De ce NU ia startul Achiriloaie în Super G-ul de la Val Gardena?!…

„Tricolorele”, comportări slabe în Cupa Mondială de biatlon

 

Deși a participat în cursele de Super G de la Lake Louise și Beaver Creek, de pe continentul nord-american, Ioan Valeriu Achiriloaie, sportiv legitimat la Corona Brașov, nu va lua startul în Super G-ul de astăzi de la Val Gardena (Italia), contând pentru Cupa Mondială de schi alpin. Poate, s-ar focusa pe coborârea de mâine!

În orice caz, la al doilea antrenament oficial dinaintea probei de coborâre de la Val Gardena, Achiriloaie s-a clasat, joi, al 85-lea, la 9.38 secunde diferență față de câștigător, austriacul Matthias Mayer – 1.58.464.

Nici echipa feminină de biatlon a României prezentă în circuitul Cupei Mondiale nu regăsește… linia de plutire. La Annecy (Franța), în sprintul de joi, Luminița Pișcoran și Eva Tofalvi s-au clasat pe locurile 70, respectiv 92, necalificându-se pentru pursuit. Prima a încheiat Anastasya Kuzmina (Slovacia), podiumul fiind completat cu Laura Dahlmeier (Germania) și Vita Semerenko (Ucraina).

Astăzi, de asemenea la Annecy, este programată proba masculină de sprint contând pentru Cupa Mondială de biatlon, România având la start trei brașoveni, George Buta, Cornel Puchianu și Remus Faur.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare