Sport

De ce NU e lăsată Ania Caill (Corona Brașov) să participe la Mondiale?! O mamă REVOLTATĂ…

 
Ania Caill (foto), schioara alpină legitimată la CSM Corona Brașov, a mai obținut sâmbătă un rezultat onorabil. S-a clasat pe locul 25 (în puncte!) în etapa de coborâre de la Crans Montana contând pentru Cupa Europei, concurs câștigat de elvețianca Jasmine Flury.  
 
În ciuda acestei performanțe, așa cum ne-a înștiințat mama sa, Federația Română de Schi Biatlon (FRSB) ar dori s-o scoată de pe lista sportivilor pentru Campionatele Mondiale care vor avea loc în perioada 9-21 februarie la Cortina d’Ampezzo.
 
„Ania este disperată… Înscrierile se pot efectua până luni, inclusiv. Ania Caill nu  nu ia locul nimănui, ea fiind deja calificată. Apoi, federația nu plătește nimic pentru ea, organizatorul plătește pentru sportivii calificați. Și, de remarcat, Ania ocupă locul 80 mondial! În Biroul Federal, antrenorii au propus-o în lot, dar… Este a «n»-a nedreptate care i se face, nu e posibil așa ceva. Nu primește sprijin, bun, dar măcar să fie lăsată în pace, să-și reprezinte țara cu onoare. Este de departe cel mai bun sportiv din România la schi alpin”, ne-a relatat mama sa. 
 
Dana Caill a mai spus că luni se va duce la MTS, la COSR, dorind să facă tot posibilul pentru ca fiica sa să poată fi înscrisă la Mondiale: „Mă doare inima când văd câtă muncă depune, câte sacrificii face, forma sportivă în care se află și piedicile care i se pun”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare