Sport

De ce n-au jucat Blănaru și Diallo pentru FC Brașov / Explicațiile lui Dan Alexa

De ce n-au jucat Blănaru și Diallo.

FC Brașov a susținut sâmbătă un meci amical cu Sepsi II Sf. Gheorghe, pe care l-a câștigat. Detalii, AICI.

După partidă, Dan Alexa, antrenorul „galben-negrilor”, a declarat: „Am ţinut foarte mult să închidem săptămâna asta grea cu un joc. N-am reuşit încă să facem specific decât foarte puţin. Avem foarte mult de recuperat din punct de vedere fizic. M-a interest mult ca unii dintre jucători să joace 45 de minute, alții 30. De implicare sunt foarte mulţumit. În momentul ăsta, fotbaliștii sunt foarte obosiţi. Trebuie să începem să intrăm în specific. Am jucat împotriva unei echipe tinere, care aleargă foarte mult. A fost foarte motivată, un adversar bun pentru genul acesta de jocuri”.

De ce n-au jucat Blănaru și Diallo

Apoi, „principalul” brașovenilor a relatat: „Blănaru şi Diallo n-au jucat. Blănaru vine după două luni şi jumătate de pauză. Cu Diallo n-am vrut să risc. Lascu a simţit o jenă. Am vrut şi pe Lazăr să îl menajez, a ţinut el să joace. În perioada asta e important să ai jucătorii sănătoşi. Mai important decât să joace 45 de minute”.

În continuare, Alexa a vorbit despre jucătorii brașoveni de la echipă: „Pârvulescu este braşovean. Și îmi place să joc cu jucătorii care merită, ai locului. Nu o nebunie să promovezi doar de dragul de a promova. Ei merită să joace la Braşov, vorbesc de Spătaru, de Pârvulescu – sper să aibă evoliţi mult mai bune decât a avut la Buzău în ultima parte a sezonului. Dobre este un portar care a stagnat, s-a dus în jos. Cred că transferul la Clinceni i-a făcut foarte mult rău. Încerc să îl readuc în prim-plan. Sau măcar să îl aduc într-o formă cât de cât bună”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare