Sport

De ce antrenorii de la SR BRAȘOV au sacrificat spectacolul?!…

  • darvareanupaun.png
 

SR Brașov a obținut sâmbătă primele puncte în Liga 3, Seria a 5-a, după victoria cu 1-0 obținută pe Stadionul „Tineretului” cu Sepsi II Sf. Gheorghe.

La finalul partidei, Florin Dârvăreanu și Laurian Păun, antrenorii echipei fanilor „stegari”, au relatat, potrivit site-ului grupării: „Formația asimiliează din ce în ce mai mult și respectă sarcinile tactice. Cunoscând destul de bine echipa adversă – cu care am jucat și un meci amical în pregătire -, am încercat să contracarăm punctele sale forte. Din acest motiv, am implementat un joc tacticizat și am sacrificat spectacolul, în interesul obținerii unui rezultat bun. Știam că Sepsi are o echipă tâără, care joacă fără presiune și că rezultatul va depinde de inspirație și de fructificarea oportunităților. Încercăm permanent să ameliorăm punctele slabe și să consolidăm punctele forte, pentru că ne-a lipsit acest exercițiu în perioada scurtă de pregătire. În acest context, a venit și schimbarea rapidă din prima repriză, pentru că fondul evoluțiilor precedente în flancul stâng a condus la o alegere care s-a dovedit greșită, dar pe care am observat-o și am corectat-o imediat. Nu este de neglijat programul competițional încărcat și lupta pe două fronturi (Cupă și campionat), care aduce oboseală fizică și psihică, dar noi le-am spus băieților că acest joc se câștigă cu sufletul. Ceea ce s-a și întâmplat”.

La finele săptămânii, SR Brașov va întâlni, în campionat, liderul seriei, CS Blejoi. 

Foto: Facebook SR Brașov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare