Sport

De ce a pierdut SR BRAȘOV cu Pucioasa?!… Explicațiile antrenorului Sorin Corâiu

  • coraiu.png
 
SR Brașov a pierdut, pe Stadionul „Tineretului”, partida cu formația din Pucioasa, scor 2-4, contând pentru Liga 3 – Seria a 5-a, iar antrenorul „galben-negrilor”, Sorin Corâiu, a spus după meci, conform paginii de Facebook a grupării: 
 
„Tot ce am pregătit la antrenamente am pus în practică în primele 20-25 de minute. Am arătat ca o echipă care pur și simplu voia să joace fotbal și s-a dăruit total. Apoi, din păcate, când rămâi în 10 din minutul 25 e foarte greu, când mai iei și gol din aceeași fază, devine imposibil. Când mai vine încă un gol în 2 minute, e de-a dreptul frustrant. Înțelegem deplin dezămagirea suporterilor, dar în primul rând noi suntem cei mai dezamăgiți, pentru că nu am reușit să facem ce ne-am propus. Le-am spus jucătorilor special la ședință să evite să rămânem în 10 oameni, dar, din păcate, acest lucru, totuși, s-a întâmplat. În fotbal, însă, câștigăm împreună și pierdem împreună, așa că nu vreau să pun rezultatul pe un singur jucător, mai ales că înfrângerile pică mereu pe antrenor. Acum a fost ceva de neimaginat, nu mă așteptam ca după prima parte a jocului să se imtâmple așa ceva, dar pur și simplu meciul a fost ucis în minutul 25… Am jucat, totuși, cu primele 2 clasate, iar meciurile importante abia de acum încep, în play-out, unde până la urmă e miza. Am încercat să venim cu câteva puncte în plus pentru play-out și încă mai avem partida de la Tg. Secuiesc. Nu dezarmăm și ne propunem să facem tot ce ține de noi, dar nu e ușor, mai ales că am avut și foarte mult ghinion. Sunt convins că și acest ghinion se va sparge și vor veni victoriile, dar va trebui să mai avem răbdare un pic”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare